Fauteuils, bankstel en eetkamerstoelen

gestoffeerd weer als nieuwAls u overweegt om uw fauteuil, bankstel of eetkamerstoelen te laten stofferen, belt u mij en maken wij een afspraak.

Dan kom ik vrijblijvend bij u thuis en nemen we samen door wat uw wensen zijn, daarna bekijk ik of de vulling of veren vernieuwd moeten worden. Dan meet ik hoeveel stof of leer er nodig is en reken uit hoeveel het gaat kosten. Als u hiermee akkoord gaat, laat ik stofstalen achter, zodat u op uw gemak uw keuze kunt bepalen. Na ongeveer 4 dagen belt u mij weer en dan kom ik langs om het af te ronden.

stoelen stofferenEr is een grote keuze in stof en leer. Ook combinaties met stof en leer geven een mooi resultaat. Denk aan armleggers met leer en de zitting en rug met stof. Ook voor uw buitenmeubels is er een ruime keuze in outdoorstoffen, deze zijn schimmelwerend en vochtbestendig.

 

stoffering bank vernieuwen